Μπορεί να μας λένε συχνά " η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά",αλλά εγώ προτιμώ να λέω "το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι". Γιατί πολύ απλά μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας εύκολη με έξυπνα κόλπα και να είμαστε πάντα κυρίες και άψογες νοικοκυρές!

Παρ' όλο που γενικά ο Μάιος θεωρείται ως ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης, είναι στην ουσία το μέσο της ανθοφόρας αυτής εποχής αφού το Καλοκαίρι δεν αρχίζει παρά δύο δεκαήμερα μετά το τέλος του, στις 21 Ιουνίου. Ο Μάιος, είναι πράγματι «μήνας χαράς και λατρείας της βλάστησης, με δοξασίες και έθιμα διαχρονικού χαρακτήρα», όπως το παραδοσιακό έθιμο με...

Το Feng Shui είναι μια μορφή τέχνης που βασίζεται σε μια σειρά κατευθυντήριων γραμμών που προέρχονται από αρχαίες ανατολικές φιλοσοφίες. Ο σχεδιασμός τους βασίζεται στην δημιουργία μιας αίσθησης ισορροπίας και αρμονίας μέσα στο σπίτι.

Φτάνει ο καιρός που θα πρέπει να τακτοποιήσουμε την ντουλάπα μας, μαζεύοντας τα χουχουλιάρικα χειμωνιάτικα ρούχα μας και βγάζοντας στην επιφάνεια πλέον τα πολύχρωμα ,ανοιξιάτικα μας!

© 2017 Κατάστημα Επίπλων, 25ης Μαρτίου 96, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη 
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε